Klaverstijn Transport 

Magnesiumweg 2A 

3812 PW Amersfoort 

Tel: 0031 33 260 22 22 

BTW nr: NL854961811B01

KVK: 62799908 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 3.jpg
  • 2.jpg
  • 4.jpg
  • 1.jpg
  • 5.jpg

Warehousing/Crossdocking:

 

In ons warehouse beheren wij efficiënt, effectief en betaalbaar de voorraden van onze klanten.

 Op basis van een order aan ons verstrekt door een klant verrichten wij de orderpicking en evt. verzending naar de eindbestemming.  Naast de orderpicking kunt u bij ons uw goederen indien gewenst transport klaar laten maken. U moet hierbij denken aan ompakken, insealen of stickeren van uw goederen. Alles is mogelijk als u uw wensen kenbaar maakt.

Voordelen voor u zijn dat Klaverstijn Transport alles up-to-date houdt in zijn Warehouse Management Systeem, u geen fysieke voorraden meer heeft en u kunt zich richten op uw core business. We bieden u voor deze dienst een aantrekkelijke en transparante tariefstaffel. U kunt dus altijd van tevoren berekenen wat uw kosten zullen zijn.  

Ook kunt u bij ons terecht voor crossdocking van uw goederen, waarbij wij zorgen voor het afhalen en uiteindelijk afleveren bij uw klanten via ons warehouse. Het grouperen van de goederen van diverse klanten in onze wagens zorgt er voor dat we onze ritten efficienter kunnen plannen. Dit betekend voor de klant een aanzienlijk lager tarief dan de goederen met een one way koerier meesturen.

 

Opslag gebeurd onder de Nederlandse Opslagvoorwaarden (Fenex).

 

 

 

 

Ons motto: “Uw opdracht in goede handen” zal ook voor uw bedrijf van toepassing zijn.